Trainingen

 

Klaar voor de toekomst?

De auto veranderd snel en de werkplaats moet hierin mee veranderen. Is uw werkplaats klaar voor de elektrische auto en zijn uw monteurs in staat elektrische storingen gericht aan te pakken? Wij van Tech Talent training kunnen door praktijkgerichte training zorgen dat deze vraag met een ja beantwoord kan worden.

          

Aan het einde van elke training word er van elke deelnemer een kort rapport gemaakt welke inzichtelijk is voor zowel deelnemer als werkgever. Deze rapportages worden gemaakt om inzichtelijk te krijgen waar de cursist staat en wat er nodig is om hem of haar op het gewenste niveau te krijgen.

 

Naast het huidige training aanbod is het ook mogelijk om andere trainingen te volgen bij Tech Talent Training. Heeft u een specifieke trainingswens, vraag dit dan aan in het online contact formulier of telefonisch.

 

Klik voor ons huidige trainingsaanbod op de blauwe knop aan de rechter zijde met daarop: Huidig training aanbod

 

Coaching

Naast de training is ook coaching mogelijk. Het doel hierbij is om uw personeel zo efficiënt mogelijk te laten werken. Het kan zijn dat uw nieuwe techneut nog een aantal stappen moet maken om het niveau van uw werkplaats aan te kunnen, maar wellicht kan ook uw huidige werknemer nog een aantal stappen maken. Tijdens coaching gaan wij eerst uw werknemer gedurende één uur observeren in uw werkplaats, waarna wij graag een kort gesprek met hem of haar wensen. Daarna word er samen met u en uw werknemer een aantal doelen opgezet. Met een realistisch tijdsbestek waarin deze doelen behaald moeten worden. Daarna gaan wij een plan opstellen om de coaching zo efficiënt mogelijk te maken.

 

Aan het einde van dit coachings-traject word met een aantal testen beoordeeld of de doelen ook daadwerkelijk behaald zijn. Tijdens de coaching wordt er een voortgangsrapport bijgehouden en worden er gesprekken gehouden met zowel uw werknemer als uzelf. 

 

Development

Tech Talent Training bied zich ook aan voor development van les of trainingsmateriaal. Daarnaast doen wij ook vertalingen van technische literatuur. Bel of mail ons voor mogelijkheden hierin.

 

Rijsessies

Bij Tech Talent Training brengen we merkbeleving en educatie samen in unieke concepten voor onze klanten. Wij adviseren en ondersteunen diverse bedrijven bij het beleven van een nieuwe auto of motor. Daarnaast kunnen we u begeleiden bij bijvoorbeeld een circuit dag om meer progressie te krijgen tijdens de dag.

 

Staat uw oplossing er niet bij?

U hebt in de werkplaats te maken met een uitdaging en wil graag weten of wij hier een oplossing in kunnen bieden? 
Bel of mail ons voor met uw uitdaging en wij kunnen kijken of we u hier mee kunnen helpen.