Over ons

 

Tech Talent Training is een initiatief van Nick Smits. Hij is het aanspreekpunt voor uw vragen en ook degene die de werkzaamheden uitvoert. Het aanbrengen van extra kennis in uw werkplaats is waar wij bij Tech Talent Training energie uithalen. Ook bieden wij graag de oplossing voor specifieke problemen in uw werkplaats.

 

Tech talent is ontstaan omdat het doel was het concept trainingen anders aan te pakken. Doordat de trainingen ontwikkeld worden door mensen die zich nog dagelijks in een werkplaats omgeving te vinden zijn sluit de training beter aan bij de beroepspraktijk. Doordat de trainers nog steeds dezelfde ‘taal’ spreken als de techneuten is het voor de cursisten makkelijker om te leren. Dit zorgt voor een hoog leer rendement. Na bijna 3 jaar deze trainingen te hebben gegeven werd het tijd voor een volgende stap. Tech Talent Training werd opgericht om zelfstandig trainingen te gaan geven aan voornamelijk universele autogarages.

 

Ons doel is:

 

  • Techneuten up-to-date te houden.
  • Nieuwe technieken bij te brengen.
  • Er voor zorgen dat het kennisniveau van een universele garage niet onder doet aan dat van een dealer bedrijf.
  • Het onderwerp elektronica voor techneuten inzichtelijk maken.
  • Het begeleiden van techneuten en ervoor zorgen dat zij klaar zijn voor de toekomst.

Leren en ontwikkelen is wat ons drijft, hiervoor geldt ook; ‘Hoe verder jij komt hoe leuker het wordt!’ Bij Tech Talent Training vind u de beste workshops en trainingen om u en/of uw personeel als techneut verder te brengen. Het volgen van een training leidt tot groei voor uzelf en voor uw organisatie. Iedereen heeft zijn talent, alleen moet ontdekt worden hoe dat het beste tot zijn recht komt.

 

Specialisme

Het specialisme van Tech Talent Training is voertuigelektronica. In een moderne auto heeft een techneut veel te maken met voertuigelektronica, onze ervaring is dat in veel werkplaatsen deze kennis nog een niveau hoger kan.

 

Wat maakt ons anders?

Door buiten de kaders te denken houden wij trainingen fris en kunnen wij uw garage doelmatig naar een hoger niveau brengen. Wij denken in oplossingen waardoor ook een training in uw eigen pand geen enkel probleem is. Ook in de avonduren kunnen wij een training verzorgen zodat de werkplaats er geen hinder van ondervind, het doel is immers de werkplaats efficiënter te maken.

 

Boven alles zijn wij liefhebbers!

Wij ademen techniek bij Tech Talent Training en dit is terug te zien in onze trainingen.